Blanda surdegen med resten avingredienserna. grön pesto. flingsalt och svartpeppar. kapris. degen behöver inte knådas utan barablandas ordentligt • Låt vila cirka 45 minuter • Ta upp degenpå ett mjölat bakbord och dela den i 4 bitar • Forma varjedegbit till en boll genom att vända degens kanter in motmitten • Lägg degen att jäsa på en bricka eller en skärbrädaoch täck med plastfolie • Häll en droppe olivolja på var ochenav degbollarna så går det lätt att dra av plasten senare •Låt jäsa 1 timme i rumstemperatur eller 8–24 timmar i kylskåp• Sätt ugnen på högsta värme, förbered fyllningen och bakaut en pizza i taget. Riv mozzarellan i bitar och fördela över pizzan •Klicka på pestoochkapris • Baka av pizzan tills den fått finfärg, 5–10 minuter • Ta ut och lägg på rucola, hyvla över rikligtmed parmesan, ringla över olja ochavslutamed salt ochpeppar
Men denna gång tänkte jag att jag skulle ha basilikasmaken i själva chicken nuggetsen direkt, så jag blandade kycklingen medpesto först, innan paneringen, och det blev ju såååå gott
Ta lite mer olja om du vill ha den lite krämigare och smaka eventuellt avmed mer kryddor/kapris. Jag har faktiskt de senaste månaderna börjat äta alltmer knäckebröd och rågbröd och förutom favoritpåläggenavokadooch skivat ägg så är det fantastiskt trevligt med en god röra
Smaka avmed salt och peppar. gör linssoppa – ett av våra mest googlade recept. Vi har landat hemma igen från semestrande och trivs ganska bra med det som är
Tillsätt gröna bönor i pastavattnet när fyra eller fem minuter av koktiden återstår. Tvätta basilikabladen försiktigt och lägg dem i en mixer tillsammans med ost, pinjekärnor, vitlök och olivolja
Koka Bavette Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med såsen. värm grädden, lägg i linserna, smaksätt med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.