Lägg på en plåt och tillsätt olja och salt efter smak. Lägg den i en kastrull tillsammans med kryddnejlika, salt, peppar, vatten, vinäger och agavesirap
Hemligheten bakom riktig bbq-smak är chipotle (och hickory – som ger den där rökiga smaken). Vi åt dom GODASTE kycklingspetten i lördags, så saftiga ochsmakrika
Rev faktiskt osten själv och hackade en halv rödlök i småbitar. Börja med att lägga den hackade rödlöken i vatten så att den blir mindre stark i smaken
Gör en egen glace med lite honung ochbbq olja, grilla på lite majskolvar från höstskörden och gör en vitlöksdoftande coleslaw så blir det en liten middagsrätt som smakar sommar och vinter
Tacopaj var smidigt att förbereda och bara värma när gästerna kom här kommer mitt recept. ) Fredagen var släkt vänner och kompisar och på menyn stod tacopaj tortillachips salsa gräddfil och sallad och mormors hallontårta
Tillsätt soja och honung/agavesirap ochsmaka av med salt och peppar. Hetta upp oljan i en stor stekpanna och fräs alltsammans med den tinade oumphen så att grönsakerna mjuknar och oumphen får lite färg
Nästa gång blir det med lite socker i och lite jäst eller bakpulver och framför allt mindre salt. Njaej… det där med surdegsbullar var inte så lätt det nej
Försöker parera det med gott bröd någon gång i veckan och vissa kvällar någon smoothie eller frukt. Det har däremot blivit ett helt annat sätt att tänka på och omkring mat, vilket vi i och för sig har gjort annorlunda några månader men detta tankesett passar mig bra och jag är nöjd med den slags mat vi har på menyn
Vispa ihop äggstanningen, smaksättmed cayennepeppar. Skär skinkan i små bitar och hacka purjolöken. vår hund som gick bort i våras var så otroligt rädd för smällarna, hon brukade börja gömma sig i källaren redan dagar innan, förmodligen hörde hon smällare långt borta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.