Cook Time. Vegetariskcaesardressing. Yield. Cook Time. BBQ-sås med vitlök. Servings. Cook Time. Grilladkycklingsallad med ost och majssås, nachochips och
En hemgjord kall bearnaisesås var lördagens projekt att få till. Jag har nog aldrigimittliv gjort en egen förutom i skolan, men då skar den sig och då gav jag upp
Sveriges mest älskade sås, kan det vara bearnaisesåsen. Varm eller kall, till sommarens grilladeköttbitlikväl som tillbakispizzan dagen efter nyårsafton
Bearnaisesås med klassiskatillbehör på en planka. Bernaisesåsen (Sauce Béarnaise) kommer ursprungligen från området Béarn i sydvästra Frankrike där den har använts till deras inhemska mat sedan urminnestider, den gjordes dock med olja istället för med smör
11 msk vitvinsvinäger . 1salt och vitpepparSmält smöret och ställ det åt sidantill det svalnat till rumstemperatur. 1Blanda dragon och vinäger och låt det stå och dra ett tag. 1Vispa äggulorna och häll sakta i oljan, när det börjar tjockna så kan man öka takten. 1Vispa net smöret, men häll intei det vita som ligger på bottnen. 1Vispa ner vinägerblandningen. 1Smaka av med salt och vitpeppar
Det gick bra att grilla, men jag är glad att Jimmy är grillmästare här hemma. Hade gjort en marinad med olivolja, soya, chilisås, creme fraiche, riven ost, chiliexplosion och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.