Jag tror inte att det var så många som missade att det var Våffeldagen igår. Mataffärer häromkring bjöd på nygräddade våfflor till glada kunder och bloggar, facebook samt Instagram fullkomligt översvämmades av våfflor av alla de slag och former
4 stora våfflor - 4 isoa vohveliaBelgiska Jordgubbsvåfflor2 ekologiska ägg125 g smör2 ½ dl mjölk 3 %2 dl vatten12 g färsk jäst½ tsk salt¾ dl strösocker2 tsk vaniljsocker6 ¾ dl vetemjöl½ liter färska jordgubbarSmält smör till gräddningSeparera äggulorna från vitorna (utan att det kommer någon gula i vitorna)
Idag blev det dessa urgoda våfflorna. Jag har ett belgiskt våffeljärn från Kitchen Aid och det blir supersmarriga våfflor som man kan variera i det oändliga
I en tävling för påskbak vann jag ett annorlunda våffeljärn, en waffle stix maker. Dessa små kalasvåfflor som man kan grädda med en waffle stix maker är perfekta som mingelmat, eller till brunch
Jag har testat Waffle Puff Pan från Nordic ware, och reslutatet blev ju precis hur gott som helst. Bubbelvåfflor till frukost, kan det vara något De här är helt klart en ny favorit till brunch
I used coconut oil flavored with coconut and I think it gave a yummy taste to the waffles. a little coconut oil in the waffle iron and press out the dough as much as
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.