Det är ju våffeldagen nästa vecka och vi tjuvstartade redan idag med lite härligt tjocka belgiska våfflor, man glömmer bort hur gott det är tillsammans med grädde och jordgubbssylt
För det är just där som jag ätit världens godaste våfflor. På söndag är det dags för våffeldagen och hela Sverige kommer dofta smörigt nybakat och sött
Detta recept på belgiska våfflor är jättegoda. Belgiska våfflor passar bra till brunch / mellanmål. Servera gärna belgiska våfflor tillsammans med bär, florsocker, grädde, sylt, mjuk vaniljglass eller varför inte med nutella
Har ett våffeljärn hemma för att göra lite tjockare belgiska våfflor,kunde inte bestämma mig för om jag ville ha det eller klassiska våfflor idag, så därför fick det bli både ock
Barnen önskade våfflor och jag tog tillfället i akt att inviga det nya belgiska våffeljärnet. Jag har försummat bloggen till förmån för en resa till Paris
1. Separera äggula och vita i varsin skål. 2. Blanda samtliga torra ingredienser. 3. Vispa ner tre fjärdedelar av mjölken, smör och äggulor och rör till en jämn smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.