De soltorkadetomaterna plockade jag från en av byttorna med marinerade grönsaker och tillbehör, där man hittar marinerade vitlöksklyftor, oliver, kronärtskoka m
Rör ihop smöret med salt, vitlök och kryddor, samt lite riven parmesan. De här tomaterna har vi festat på i helgen, tillen fin entrecote av naturbeteskött och med grönsaker till
Serverade en fetaoströra medsoltorkadetomatertill som verkligen är "to die for". Blanda tomatcremenmed rödvinsvinäger, olivolja, strimlad basilika i en skål
Fänkål och rödlök - riktigt gott i omeletten ovanpå squashen som blir som en "botten". Gula plommon i bitarGula och röda körsbärstomater, halveradeAvocado i lagom stora bitarRöd lök, tunt skivadBabyspenatRuccolaBasilikaMozzarella i bitar (allra helst cocktailmozzarella)PumpakärnorFlingsalt och svartpeppar(Kavringkrutonger)
Fräs löken i olja och smör, riv ner vitlöken och låt den fräsa med någon minut utan att den bränns. Senastesopptallriken vill vi verkligen skicka vidare hem till era kök, både för att den var så väldigt enkel och snabblagad och för att den smakade så himla gott
Krydda får man göra efter egen smak. Hacka tomaterna. 2014-08-02 Man behöver inte vispa den , den blir bra ändå 2 dl crème fraiche. 6-8 soltorkadetomater i olja. 2 finhackade scharlottenlökar
Blanda ner mjöl (spara lite tillutbakningen), salt och grönsaker i degspadet. Forma till två bröd. Snitta dem och penslamed olivolja, strö eventuellt också över lite flingsalt och lite mjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.