Jag rullade dem sedan i strösocker med lite kanel i och valde sen att spruta in hemgjord Äppelmos i hälften och egengjord vaniljcreme i den andra hälften
Så de sista plommonen fick samsas med ett gäng av dem i ett kompottliknanade äppel- och plommonmos. Man kan höfta lite som man vill med frukten, men ungefär så här gjorde jag
Häromdagen gjorde jag äppelmunkar, även kända som Berlinermunkar, i miniformat. Det var första gången jag gav mig på att fritera något, jag har alltid tyckt att det verkar lite läskigt med tanke på att oljan kan fatta eld om man har otur
Häromdagen gjorde jag äppelmunkar, även kända som Berlinermunkar, i miniformat. Det var första gången jag gav mig på att fritera något, jag har alltid tyckt att det verkar lite läskigt med tanke på att oljan kan fatta eld om man har otur
Kanske tips till flera med överskott av just denna frukt. Därför måste plommonen vara lite fasta, alltså inte övermogna för då blir det plommonmos direkt
Idag jobbar Joakim till 19 ikväll så jag passade på att bakade lite inför julen, gjort saffransbullar redan, så gjorde Finska vita pepparkakor och finska julstjärnor medplommonmos i
Vispa grädden och varva plommonmos och grädde i vackra glas. Dekorera med rostad mandel. Koka plommonen i 5-10 min i rödvin, vatten kryddat med kanel och honung
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.