Blanda resten av löken med majonnäs, chilisås och bostongurka till dressingen. Servera hamburgarna direkt med senap, HP sås, chilisås och bostongurka som tillbehör
Min vinst med kalvrulladerna i Mästerkocken i onsdags, gav mig möjligheten att hälsa på en av Leif Mannerströms kompisar och en institution i Stockholm - Gondolen och Erik Lallerstedt
Nu kan vi fortfarande överleva det faktum att jag i går inte var hemma förrän klockan var närmare sex, och att maten inte stod på bordet förrän efter sju
Jag är nyfiken på nya produkter och smaker så kommer ett välkänt märke ut med en ny smak är jag ofta inte sen att testa för att se om det kan vara något
Förra veckan blev det storbak här hemma, vi fyllde upp både magarna och frysen med smarriga piroger. Rör ut jästen med lite av vätskan tillsätt sedan resten av vätskan
Någon mer än jag som sett reklamen medErik Lallerstedt där han gör kycklingrullader. Trä upp två rullar per grillspett eller sätt ihop med en tandpetare (det gjorde jag)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.