Något somär vansinnigt gott och lika vansinnigt lätt att göra, är hemmagjord pesto. Det är dessutom perfekt mat att laga när man kommer hem från jobbet, det går snabbt och lätt
Galet kanske, men kan man inte sova är det lika bra att göra något kreativt än att bara sno runt i lakan som till slut känns mer som en tvångströja än något rofyllt mot kroppen
oregano, timjan eller basilika. Hur som helst, ofta brukar jag göra i ordning något jag lagat tidigare – som till exempel igår tog jag fram en bit av den härhärliga pajen från frysen och lät den tina under tiden jag var yogade
I sin affär sålde hon biffarnasom skulle bli en klassiker i svensk husmanskost. För att få det rätta resultatet bör färsen inte blandas förrän precis innan tillagningen, och biffarna ska göras stora - små biffarär alltid svårare att steka
Dom är så vansinnigt enkla att göra och smakar som himmelriket. Flera av er har senaste tiden gjort dom här snickersbitarna som jag postat recept på tidigare
Den är nämligen god också helt utan potatis, eftersom det är fetaost och oliver i. Den här potatissalladen brukar Maja göra, men jag hittar inte receptet på hennes blogg
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1vatten. 1hönsbuljongtärningar. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.