Biff med ansjovissmör och bönor
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g utskuren biff
  • 15 ansjovisfiléer
  • 175 g Arla® Svenskt Smör, rumsvarmt
  • 11 tsk dijonsenap
  • 11 msk kapris
  • 11 burk vita bönor à 400 g
  • 11 purjolök
  • 14 tomater
  • 1½ tsk salt
  • 11 krm svartpeppar
  • 1 Arla® Svenskt Smör
  • 1 Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g utskuren biff Ansjovissmör: 5 ansjovisfiléer 75 g Arla® Svenskt Smör, rumsvarmt 1 tsk dijonsenap 1 msk kapris Varm bönsallad: 1 burk vita bönor à 400 g 1 purjolök 4 tomater ½ tsk salt 1 krm svartpeppar Arla® Svenskt SmörGör så här Hacka ansjovisen fint. Rör smöret fluffigt. Blanda i ansjovis, senap och kapris. Skölj bönorna i kallt vatten. Skär purjolök och tomater i bitar. Stek köttet 2–3 min på varje sida i smör i en stekpanna. Fräs bönor, purjolök och tomater hastigt i smör. Salta och peppra. Servera köttet med ansjovissmöret och bönsalladen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.