Biff med café de paris-smör och krassepotatis
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 skivor välmarmorerad och hängmörad entrecôte
  • 500 g smör, rumstempererat
  • 2 msk ketchup
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 msk kapris
  • 1 schalottenlök, riven
  • 1 klyfta vitlök, riven
  • 2 anjovisfiléer
  • 1 ekologisk citron, zest och pressad saft
  • 2 msk worcestershiresås
  • 0,5 dl persilja, hackad
  • 1 msk färsk koriander, hackad
  • 0,5 msk färsk dragon, hackad
  • 0,5 tsk paprikapulver
  • 2 krm currypulver
  • 1 knivsudd cayennepeppar
  • rejält med svartpeppar
  • 800 g små färskpotatisar
  • 2 msk smör
  • 1 bunte gräslök
  • salt och peppar
  • 250 gr haricots verts
  • 4 skivor välmarmorerad och hängmörad entrecôte
  • Café de Paris-smör 500 g smör, rumstempererat 2 msk ketchup 1 msk dijonsenap 1 msk kapris 1 schalottenlök, riven 1 klyfta vitlök, riven 2 anjovisfiléer 1 ekologisk citron, zest och pressad saft 2 msk worcestershiresås 0,5 dl persilja, hackad 1 msk färsk koriander, hackad 0,5 msk färsk dragon, hackad 0,5 tsk paprikapulver 2 krm currypulver 1 knivsudd cayennepeppar rejält med svartpeppar
  • Potatis 800 g små färskpotatisar 2 msk smör 1 bunte gräslök salt och peppar
  • Servering 250 gr haricots verts

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.