Biff med champinjonomelett, savoykålsrulle och kanelsky
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g biff
  •  
  • Champinjonomelett
  • 4 ägg
  • 1 1/2 dl Milko vispgrädde
  • Salt
  • Peppar
  •  
  • Stuvning
  • 25 g svenskt smör
  • 1/3 dl vetemjöl
  • 2 1/2 dl Milko mjölk 3 %
  • Salt
  • Peppar
  • 4 champinjoner
  •  
  • Savoykålsrulle
  • 4 stora savoykålsblad
  • utan stock
  • blancherade
  • 500 g potatis
  • skalad
  • 50 g svenskt smör
  • 100 g bacon
  • tärnat och stekt
  • 1 äpple
  • tärnat och stekt
  •  
  • Kanelsky
  • 1 bit morot
  • 1 bit palsternacka
  • 1 bit rotselleri
  • 1 ⁄2 gul lök
  • grovt hackad
  • 4 vitpepparkorn
  • 2 lagerblad
  • 3 msk farinsocker
  • 1 msk tomatpuré
  • 5 dl rött vin
  • 2 kanelstänger
  • 2 msk kalvfond
  • Salt
  • Peppar
  • Maizena för redning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.