Biff på rotfruktspytt med rödlökssås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 skiva oxfilé
  • salt och peppar
  • 200 g champinjoner
  • 1 st gul lök
  • 3 msk vispgrädde
  • 0.5 msk fransk senap
  • 1 st rödlök
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1.5 dl rödvin
  • 2 dl vatten
  • 1 st hönsbuljongtärning
  • 50 g smör
  • salt och peppar
  • 2 st morötter
  • 1 bitar rotselleri
  • 1.5 st palsternackor
  • 7 st potatis
  • 140 g tärnat bacon
  • salt och peppar
  • haricots verts
  • bacon

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.