Biff på rotfruktspytt med rödlökssås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 skivor oxfilé, ca 150 g st, gärna mittbiten
  • salt, peppar
  • 200 g färska champinjoner
  • 1 gul lök
  • 3 msk vispgrädde
  • 1/2 msk fransk senap, riven ost
  • 1 rödlök
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1 1/2 dl rödvin
  • 2 dl vatten
  • 1 hönsbuljongtärning
  • 50 g smör eller margarin
  • salt, peppar
  • 2 morötter
  • 1 bit rotselleri à 150 g
  • 1-2 palsternackor
  • 6-8 potatisar
  • 140 g tärnat bacon
  • salt, peppar
  • haricotsverts
  • bacon

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.