biffar med Vitkålssallad
veronicabjorkell
veronicabjorkell
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 gram högrevs färs alt Blandfärs
  • 1 gul hackad lök
  • 1 ägg
  • köttbullskrydda från Borgeby Kryddor
  • 1/2 dl vispgrädde
  • 2 msk kalvfond
  • 1 msk dijonsenap
  • salt och peppar
  • 2 dl visgrädde
  • 1 dl créme fraiche
  • 1 msk kalvfond
  • lite soya
  • 2 msk rött matlagningsvin
  • salt och peppar
  • låt sjuda i ca 5 min, i med biffarna och servera med
  • vitkålssallad
  • 6 dl riven vitkål
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 3-4 msk olivolja
  • peppar
  • salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.