Garnera med färsk koriander eller thaibasilika. Hetta upp en djup stekpanna eller tjockbottnad kastrull till medelvärmeoch fräs lök och vitlök i kokosoljan i någon minut tills att det doftar utan att vitlöken blir brun
Dagens Meat-free Monday recept är en sallad, men ingen vanlig, tråkig sallad utan en spännande thailändsk sallad med massor med olika smaker som kommer vara som en smakexplosion i din mun
Blanda i kycklingbitarna och krydda med salt och peppar. Strimla basilikanoch rör ner i såsen. Plocka bort allt kycklingkött från kycklingen och skär det i små bitar
Något som är otroligt gott, fräscht och smakrikt är en asiatisk biffsallad. Slå på dressingen och toppa med det strimlade biffköttet och smörstekta champinjonerna
Hetta upp våffeljärnet, och smörj med lite kokosolja. Jag föredrar att göra mina våfflor osötade, så kan man använda dem med både söta och salta tillbehör
En thailändsk fläskfilégryta med smak av kokosmjölk, sambal och vitlök. Servera med nykokt ris. Många har glömts bort och här har ni en av dom bortglömda recepten
Över till denna biffsalladen. Men när jag nu väl äter kött - då vill jag att det ska vara så smakfullt som möjligt, och aldrig, aldrig, aldrig mer än medium stekt - hellre mer mot rare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.