Hemlagat smör till det och du har ett ypperligt tillbehör till midsommarlunchen. Smör. Vispa grädden med elvisp tills den delar sig och det bildas små smörkorn och vätska (kärnmjölk/butter milk)
Härom dagen tipsade dock Matfusket om hur man kan göra eget bredbartsmör, vilket jag funderat en del över, så nästa gång den situationen uppstår är det jag som gör mitt eget, så här
0,5 dl mandelsmör (eller annat nötsmör). bild från matfusk. nu. Jag får ofta frågan om jag kan rekommendera något mellanmål som är lätt att ta med sig och som håller bra en hel dag utan kylskåp
Hej på er snyggingar. Tänkte ge er ett sjukt bra tips. Jag och Fanny älskar att gotta oss, gärna varje kväll men vi väljer alltid lite nyttigare allternativ
Hej i solen. Fredag. Och inte vilken fredag som helst – jag går på semesteeeeer. ) Har jobbat galet mycket den här veckan så det ska bli extra skönt att komma hem ikväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.