Eftersom duck a l'orange är en myyycket traditionell rätt och vi råka ha en hög med apelsiner hemma måste tillbehören helt klartinnehålla apelsin, ochden här gången blev det en härligt fräsch apelsinsallad
De finaste kärleksförklaringarna kommer direkt från hjärtat och är nästintill gratis. Vill du ge bort en lite annorlunda och kärleksfull kaka till någon du tycker om
Dela upp degen i bitar och lägg på plåtar täckta med bakplåtspapper. Så nu har vi stommen i alla fall=) Vi har dessutom haft grannen här på fika, alltid lika trevligt med lite besök=)
Men hon ville bara dela med sig av vilka ingredienser hon använt och inte tillvägagångssättet vilket är lite tråkigt för jag blev ju väldigt nyfiken på att baka och smaka dom
Jag menar visst, färsbiffar kan man ju variera med olika fyllningar, kryddningar åssåvidare men kyckling är ju kyckling, och en köttbit är en köttbit (jag fattar - man kan tillagadessa proteinkällor på olika sätt med olika smaker också) men det finns ändå begränsningar för hur mycket man kan variera
Blanda vetemjöl, bikarbonat, salt, havregryn ochchokladen i en annan och häll i smörsmeten. Imorgon får ni se vad det bjöds på här men idag kommer ett tips på en enkel och mycket god efterrätt
Till kräftskivan gjorde jag smördegsflanet med potatis, prosciuotto, parmesan och tomater igen. Med risk för att bli tjatig så blev det tunnbrödssnittar igen men den här gången icke degamla vanliga med parmesan, prosciutto och sambal oelek
Det här brödet är också supergott till en värmande soppa eller en krispig sallad, prova vetja. Då finns ju tiden för att bulla upp med att möjligt gott, mysa med tända ljus (japp behövs i det här höstvädret), snegla i morgontidningen ochsåklartplanera dagens aktiviteter, sådant man bara har tid med då och då på helgerna annars
Heladen här dagen har jag hållt på med ett långkok på grytbitar av nöt som vi ska äta imorgon till middag, grytor blir ju alltid godare efter att ha stått i kylen över natten men det doftar väldigt gott redan nu =)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.