Biscotti eller Skorpa. För mig är skorpor sånna där snustorra saker med kardemummasmak som man köper i en stor påse och fick tillsammans med blåbärssoppa när man var liten och varit magsjuk
Nu är det kul, jag och min man har legat däckade i en influensa-liknande förkylning i en hel vecka. Jag rotade fram ett recept som en kompis smsade till mig innnan jul, saffransbiscotti
Biscottin ska va hård o ej kännas mjuk när tiden gått ut. Ta ut biscottin o sänk ugnen till 120 grader o dela den i önskad storlek jag brukar gör ca 1 cm tjocka kakor
Meat-free Monday är tillbaks med dessa otroligt goda kikärtsbullar. Jag valde att göra en mycket enkel tomatsås till, men annars fungerar ju ketchup eller köpte-pastasås
Blanda ströbröd och vatten i en skål och låt det svälla i ca 5 minuter. Tillsätt färs, ägg, pressad vitlök, citronskal, basilika, salt och peppar och arbeta till en jämn färs
Just dessa skorpor må vara det godaste som finns när det kommer till saffran. Stäng av ugnen och låt skorporna stå och torka i eftervärmen tills ugnen kallnat (eller över natten)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.