Skala rödbetanoch kör den till småbitar i mixer blanda med smöret och kör lite till. Rosarödbetsbiscotti en favorit både hemma och på jobbet till fikapausen
Borstamed en mjuk borste så att betorna inte skadas. Idag tar jag hand om lite rödbetor. Mät upp kokspadoch blanda med de övriga ingredienserna till lagen
Man kan också lämna skalet på ochrosta dem medrödbetornasom de är. Skala och skölj betorna. Lägg betorna samt vitlök i en ugnsfast formoch blanda medolja, salt och timjan
Biscotti, här med smak av saffran. Lägg tillbaka kakorna på plåten med snittytan uppåt. Placera längderna bredvid varandra på en ugnsplåt med bakplåtspapper
Känn efter med en provsticka. Skölj rödbetorna men låt skal, rotspetsoch blastfäste vara kvar. Häll av kokvattnetochspola av rödbetornamed kallt vatten
Jag är mycket för smakrik mat och hur olika smaker gifter sig med varandra. Här är ett bra exempel på olika smaker som gifter sig bra ihop, nämligen rödbetor, fetaostochrosmarin
Börja med att diska två stora burkar som du skall ha betorna i. Än är det sommar men hösten närmar sig och det börjar bli dags att ta hand om det som växer i landet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.