1/2 dl
honung och 1/2 dl råsocker (jag mäter upp båda i samma mått, så proportionerna är flexibla - använd samma mått som du använde till oljan sa fastnar det inte!)
Blanda mjöl, havregryn, bikarbonat och salt i en skål. Här är ett riktigt enkelt bananbröd som passar perfekt som mellanmål eller höstmysfika med en kopp te
Slängde ihop ett superenkelt och jättegott bananbröd igår. Då vi inte är några fikafantaster här hemma och inte bakar med varken vetemjöl, mejerier eller raffinerat socker brukar det inte bli speciellt mycket bakat
Det fina med den här soppan är att den är snabb, fräsch och lätt (för magen) och kan serveras som förrätt eller dessert, smaken är frisk och sval och den blev mycket uppskattad av våra gäster
Känner mig så nöjd idag då huset börjar bli någorlunda städat snart efter allt flyttande (mycket av caféets grejjer som ska hitta en plats i mina skåp) och mannen i huset är hemma
Att bylsa på sig en massa kläder och ge sig ut och njuta snö ochkyla är underbart. Fjäll och vinter är en god kombination och själva bor vi vid Norska gränsen ett par dagar och låter dagarna fyllas av så mycket utomhus som vi bara kan
Jag hade tänkt att jag skulle fota brödet och lägga upp på bloggen, men vad händer. Bananbröd. Jo, jag tappar påsen med brödet i golvet och det smulas sönder
När man bakar mjölk- och glutenfritt bananbrödoch unnar sig vara lycklig. Så har snart den sjuttonde dagen i februari månad passerat och jag har börjat nedräkningen mot ett väntande sportlov
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.