Aperol Spritz blev det alltså ikväll för att födelsedagsfira. Favoritdag kräver favoritdrink. Jepp. Pratade med min bror ikväll och han trodde att Aperol Spritz var en söt drink, han tyckte att det såg ut så på bilderna som jag lagt upp på instagram (#matstugan)
Passion for passion. Under det gångna året har jag pysslat en hel del med smaksatt sockerlag. Processen är busenkel och resultatet många gånger alldeles underbart
1-ENKELT är en bitter, utvecklad av De Danske Spritfabrikker. Den utsågs till "Världens bästa bitter" vid The International Wine & Spirit Competition 2002
Hacka den mörka chokladen och låt den smälta i en skål över vattenbad. Rosta nötterna i 200°C ugnsvärme, gnid bort de bruna hinnorna och hacka nötterna grovt
Lägg apelsin- och citronskivor i en stor bringare eller bunke, tillsätt sockret och mosa försiktigt med en träsked, bara tills frukten släpper juice men inte är totalt mos och sockret är upplöst (ca en minut)
River Café Cookbook, The Italian Kitchen – brittisk matlagningsserie om caféet The River Book Café Â där Ruth Rogers och Rose Gray lagade italiensk mat till engelsmännen
Men även det fylliga, bittersöta amaronevinet görs med corvina som huvudrollsinnehavare. Corvina, eller corvina veronese, är den viktigaste av de rödvinsdruvor som odlas i Bardolino och Valpolicella i nordöstra Italien
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.