Vart ska jag börja. Helgen har varit fullspäckad av roliga händelser. Det har nämligen varit matbloggsträff i Göteborg med början i fredags kväll med mingel hos Kim och middag på Chateau Beirut
Idag åt vi en fantastiskt lunch ute på altanen hemma. Det blev vegetariska burgare i strålande sol. Vi invigde faktiskt altanen för säsongen redan igår kväll då det blev grillmiddag med fläskkarré, majs, grönsaker, potatisgratäng och såser
BJörk, björk björk – har har blivit helt galen på björk. Nästan så att jag hoppar upp och ned varje gång jag passerar ett träd och bara vill smulta ned alla blad som ett litet hungrigt rådjur hihi
Måndag och ännu en strålande vacker dag ute. Dagen recept är ett riktigt "rest-tips". Denna svängde jag nämligen ihop av sådant jag hade hemma i kylen, lite rester av en tidigare pastamiddag
Den här veckan börjar verkligen på topp med klarblå himmel och strålande sol. Jag tänkte därför passa på att dela med mig av det här goda receptet som jag lagade i fredags
Strålande sol utomhus och varmt och skönt. Kanske därför jag har så energi idag. Borde egentligen ge mig ut och ta vara på det fina vädret men har 100 saker inomhus att ta rätt på först
17. jan. 2016. 15. 14. 1. Lchf Gulaschsoppa på Köttfärs. Strålande sol, och knistrande snö, visst är det vackert. Ett riktigt soppväder tyckte jag idag, så det fick bli en värmande gulaschsoppa som jag gjorde på köttfärs
Jodå det är skönt att ha rensat hjärnkontoret. Men den där strålande och bästa ever idén den visade sig inte, antar att den gömde sig bakom någon hjärncell och väntar in rätt tillfälle att poppa upp, men mycket annat kom på pränt och jag tror att saker och ting kan hända framöver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.