Bananglass med jordnötssmör som äts med gott samvete Bananglass med jordnötssmör kan vara min favoritglass i alla fall. Att den sedan dessutom bara innehåller nyttigheter är en ren bonus Lindas Matstuga
Barnsligt god yoghurtglass Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1,5 dl naturell yoghurt , mild 0,5 st banan(er) 1 dl frysta hallon Köp receptet www.tasteline.com
Jordgubbsglass ? Jordgubbsglass. 2 port. ca 1 dl kokosgrädde. 1 grön banan. ca 8 jordgubbar. 2 krm vaniljpulver. Skiva banan och skär stora jordgubbar i bitar, lägg in en stund i frysen Mat
Björnbärsparfait ca 10 portioner5 äggulor1 dl florsocker5 dl vispgrädde2-3 dl frysta björnbär0,5 dl socker1 msk vattenVispa äggulor och vaniljsocker pösigt över vattenbad Mina bästa recept och några till
Björnbärsparfait på marängbotten Marängbotten. Vispa äggvitorna till en hård maräng med 1 dl av sockret. Vänd ner resten av sockret och mandeln Hemmets Journal
BjörnbärsparfaitBjörnbärsparfait Parfait. Ingredienser. Parfait. 5 äggulor. 100 g socker. 80 g björnbärssylt. 1/2 liter vispad grädde Mat till fest och vardag
Mandelflarn Servera till björnbärsparfaiten. Blanda skållad, skalad och hackad mandel, socker, smör, mjöl, mjölk och sirap i en kastrull Hemmets Journal
Björnbärsparfait Tina björnbären. Hacka bären i en plastpåse med kavel. Blanda 1 dl socker och vatten i en kastrull. Låt koka ihop ca 5 min Matklubben.nu
Björnbärsparfait Mixa björnbären. Vispa äggulor, sötningsmedel och vispgrädde med elvisp till ett tjockt skum i en skål Matklubben.nu
Björnbärsparfait med jordnötskakorBjörnbärsparfait. Björnbärsparfait. Vispa grädden och ställ in den i kylen. Vispa upp äggulorna och florsockret i en separat skål Matklubben.nu
Björnbärsparfait på marängbotten 1. Marängbotten. Vispa äggvitorna till en hård maräng med 1 dl av sockret. Vänd ner resten av sockret och mandeln Hemmets Journal
Mandelflarn Servera till björnbärsparfaiten. 1. Blanda skållad, skalad och hackad mandel, socker, smör, mjöl, mjölk och sirap i en kastrull Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.