Sätt på ugnen på 175 °C. Blanda mjöl, 1 dl av sockret, kanel, vaniljsocker och mjölken i en bunke. Lägg i bitar av smör och knåda tills det blir en smulig porös massa
Jo för att det ÄR nyttigt. Visserligen ganska kaloririkt också, plus att nog får i mig de nyttigheterna ändå, men det är fortfarande ett bra alternativ till andra sötsaker
Det är perfekt att ha frysta bär att ta fram och slänga ner i ett bakverk av något slag. I går kväll blev jag baksugen och plockade fram lite frysta blåbär som fick bli smaksättare i en blåbärsbars
instagram @100kitchenstories Jag fortsätter i samma "on the go"-tema på frukostar, och vill idag visa er mina overnight oat & blueberry bars (för att svenskifiera
instagram 100kitchenstories. I drygt 1,5 år har denna blogg varit igång, och när jag kikar tillbaka på mina allra första matfoton så vet jag ibland inte om jag ska skratta eller gråta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.