När du lagar mat. Med mycket topping som nötter, mandelsmör, bär, frukt, kokos eller vad du gillar. Laga för mycket och frys in någon låda så du kan plocka fram en kväll när du inte orkar laga något
Vi tipsar om att göra såsgrunden kvällen innan så blir denna förrätt klar i ett nafs. Matfrälsta som vi är skulle man tro att vi sitter som fastklistrade framför alla matprogram som visas på televisionen
Lägg ner citronskalet. Närman tar det igen. Annars får man helt enkelt fotografera så där lite i smyg och låta det se ut som den mest naturliga sak i världen
Skala och riv morötterna fint. Närman bakat goda, saftiga och nyttiga fröbröd med morötter. Riktigt goda med morötter, ägg, mandel, solrosfrön, pumpafrön och linfrön
Jag tycker fortfarande att böcker och handskrivna block är det bästa och mest praktiskanärmanska leta efter, och använda recept - även om böckerna numera ofta får ge vika för datorn
Jag vet knappt hur det här ska sluta. Äsch skit samma, godsaker är till för att njutas av och det gör jag minsann och speciellt när det smakar så in i hoppsan gott att jag knappt kan sluta äta
Du ska kunna hålla skålen upp och ner när de är klara. Diska vispen noga för annars kanske inte äggvitorna blir fluffiga, använd den torra vispen och vispa till ett hårt skum
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.