Marinerad kycklingfilé med haricot verts och krispiga höstäpplen. Pulled pork i coca cola med lök, timjan, oregano och ost i en baguette som slutligen doppas i biffens egna, långkokade spad… Mind blown helt enkelt, som bloggaren själv beskriver receptet ovan
Till fördrink serverade vi en whiskeysour och till varmrätt en mustig höstgryta med svamp och syrliga lingon och till slut en créme brulèe gjord på kokosmjölk
Vi skall se till att ni kan starta hösten med bra filmtips och goda bakverk. Tre torsdagar framåt kommer jag att sammarbeta med spel- och filmbloggen spelochfilm
Hösten är långt gången och idag är det dags för vintertid. Jag har en ny befattning på mitt jobb som tar tid och energi så här i början och mycket av min lediga tid går åt att planera matlagningskurser och fundera på mina kostkonsultationer som jag inom kort kommer att dra igång
Vacker ochhöstig persikopaj med kolasmak. Denna soliga söndag avslutas med en persikopaj med kolatouche, jag fullständigt älskar dessa dagar då man har tid i köket att strosa runt och plocka och greja och liksom kreativiteten skapa något under tiden man håller på
Så efter en tuff natt med många vakna timmar är vi idag hemma och vilar upp oss. Det är så jag själv hade det när jag var sjuk och det är även så jag vill att mina barn ska känna
Skala och skiva potatis,rotselleri,lök och vitlök tunnt. Blanda svamp,potatis och det mesta av osten. Fyll gratängen i en smörad långpanna och strö över det sista av osten
olivolja eller svensk kallpressad rapsolja, kan verkligen rekommendera Säby gård i JärnaSalt och pepparSkala rödbetorna och riv de och äpplena på grova sidan på rivjärnet, skiva fänkålen så fint du kan (glöm inte att ta bort roten)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.