Den här pajen med havregryn är seg och knäckig på samma gång och smakar fantastiskt. Blåbär är ett av minafavoritbär och blåbärspaj är något av det godaste som finns tycker jag
Dela smöret imindrebitar och knåda ihopmed mandelmjöl och sötströ till en smulig deg. Så varför inte unna sig en bättra variant även om man vill få isigmindre kolhydrater
Häll smeten i en pajform och tryck ut den med en sked. Krämigblåbärspaj,. Denna pajen tar bara en halvtimme att slänga ihop från start tillfärdiggräddad, den blev minräddningi helgen när jag skulle bjuda på fikalitehastigt
Här är det senaste receptet jag hittade som jag ville prova, med några modifieringar. Varje gång jag gör vaniljkräm eller vaniljsås så börjar jag leta efter ett nytt recept att prova
Det här med att baka glutenfritt är inte det lättaste alla gånger. Blåbärspaj. Den här pajen såg helt misslyckad ut i ugnen, degen liksom smälte ut och det såg inte klokt ut
Smörj en pajform med smör och fördela blåbären över bottnen. Ingredienser. Rör ihop vetemjöl, havregryn, salt och smör, strö över blåbären se till så det blir ett jämnt lager
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.