Blanda ut jästen i det kalla vattnet. Jag brukar ofta göra gräddigamusslor med vin, men idag blev det i stället asiatisk touch med lime, chiliochkoriander
Jag fick dela den med Love och Alfred som också gillarmusslor. Borsta och skölj musslorna. Släng bort de öppna musslor som inte sluter sig när man knackar på dem
Blandaihop smöret och forma en rulle. Tillsättvinetochpersiljanoch släng imusslorna. Börja med att skrubba musslorna för att minimerarisken för dålig smak
Blandaolivolja, pressad vitlökochfinhackadpersiljai en skål. Gratinerademusslor passar utmärkt som drinktilltugg, förrätt eller som en huvudrätt om man serverar dem på klassisktvis med pommes
Hacka persiljaochvitlökochblanda med smöret, smaka av med peppar och salt. Skölj och borsta musslorna, släng de som är trasigaoch de som inte stänger sig när man knackar dem mot köksbänken
Det här är en spanskinspireradvariant av musslor med rökt paprikaochvitlök. Jag gjorde det här på blåmusslor men det skulle nog blilikaminstlika bra med till exempel hjärtmusslor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.