Gott blir det om det serveras med bär vid sidan om. Annars går det attäta den rakt ur glaset. När mjölken är hyfsat varm, varm nog att smälta chokladen, tar du av den från värmen
Grädda ytterligare några minuter, tills de blivit något gyllene i färgen. Speciellt chokladmoussen, som gav mig en så stor positiv överaskning att jag fortfarande är förvånad
Om du önskar attäta rent men gott i jul så tycker jag att du ska göra dessa. Värm chokladen i vattenbad och doppa sedan ner halva delen av bollen och toppa med havtorn och riven apelsinskal
Det finns massor av olika recept på olika bloggar och i glutenfritidningar och böcker, men det här är min senaste variant, som fick klart godkänt både av mig själv och min provsmakare nummer ett, nämligen maken
Låt vattnet koka upp och vispa ner samtliga ingredienser så att det blir som en välling. ex torkad frukt, sylt eller något annat smakrikt så blir det gott
Låt vattnet koka upp och vispa ner samtliga ingredienser så att det blir som en välling. ex torkad frukt, sylt eller något annat smakrikt så blir det gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.