Blinier med svampsallad och löjrom
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 dl svamp , förvälld, ca 1 1/2 liter riskor, t ex skäggriska och skogsriska
  • 1 st Rödlök
  • 2 st saltgurkor
  • 1 dl Creme fraiche
  • 0.5 dl gräddfil
  • 1 salt och nymalen svartpeppar
  • 10 gram jäst
  • 2.5 dl mjölk , 37 gradig
  • 1 st ägg
  • 1.5 dl bovetemjöl
  • 0.75 dl gräddfil
  • 1 krm salt
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 skirat smör , Eventuellt
  • 100 gram löjrom
  • 4 msk gräslök, hackad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.