Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Jag har tappat räkningen på hur många såna här pajer jag har bakat den senaste tiden. Varierar bären efter tycke och smak och fyllningen efter vad som finns i kylskåpet
Glöm äggkokare och kastruller. Att koka ägg kan man faktiskt göra i ugnen, med hjälp av ånga. Med ångtillagning får man dessutom till en jämn temperatur rakt igenom, vilket leder till härlig krämighet och perfekta ägg
Minns inte vad bloggen hette men om ni mot all förmodan är här inne och läser så - tack. Älskar att kolla runt på nätet för inspiration för att i min tur kunna inspirera vidare
Hade sån himla tur i helgen att jag fick med mig rabarber hem från Västergötland. Och vad skulle man hitta på, paj har jag gjort med tveksamt resultat men saft är alltid gott och så ska jag göra kräm på resten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.