Här får du en äggröra till, med lite mer smak. Bilden här nedan är från Nationaldagen, äggröra något som jag väldigt ofta njuter av, enklare och godare matlagning får man leta efter
Men, men, då kommer plötsligt, alldeles i rättan tid, ett mail från någon av er, där det står att bloggen och mina recept har gjort livet lättare att leva, och att jag ABSOLUT inte får sluta blogga
bloggen har fått vara med i olika tidningar, varit nominerad och så har jag fått hålla kurs. Idag är det faktiskt tre år sen första inlägget och dagen till ära har jag gjort en chokladtårta om samtidigt får agera påsktårta
Och alla kommentarer jag får på bloggen är jag mycket tacksam över. Första bloggåret har varit roligt, inspirerande och utmanande, på ett positivt sätt
Därför så tänkte jag visa dig bloggens10 populäraste recept med just kyckling. 1 – Gratinerad kyckling med chili och oregano (från 6 smartpoint). 10 – Bakad potatis med kycklingcurry (från 5 smartpoints) 6 sm
Så fort det går för fyra härliga dagar att försvinna. Igår var det påskmiddag hemma hos pappa tillsammans med mina syskon, så pappa och jag hjälptes åt att fixa påskbuffén
Godaste förrätten, 1 bricka till fyra. 1 kartong jordgubbar1 paket serrano skinka1 citron, juicenOlivoljaFlingsaltSvartpepparBasilikaRiven parmesanostDela jordgubbarna i mindre bitar, pressa citron över och skvätt på olivolja och strö över svartpeppar och flingsalt. 2017-07-30 @ 21. Allmänt 1 kartong jordgubbar. 1 paket serrano skinka. 1 citron
Hela förra sommaren körde jag med min grillsås som var creme fraiche-baserad och innehöll fetaost och rödlöksmarmelad, men i år gapar kylen tom på sådan marmelad
Idag bakade jag årets första lussebullar. Det var faktiskt till viss del efter att jag igår tittade igenom bloggstatistiken och såg att folk hade börjat googla som galningar efter bra recept på lussebullar
Nu är det nog årets sista jordgubbar som finns ute i butikerna och trädgårdslanden. Jag använde några av dyrgriparna till en riktigt klassisk jordgubbstårta
Förra året blev det inget nytt recept, jag gillar verkligen fortfarande det första receptet på nyttiga semlor jag gjorde här på bloggen, men det är ju alltid kul med nytt
Vi får ju äta sill. Har f o m i år instiftat en egen kulinarisk utmaning. I år kände jag att det var tvunget att spegla lite av den nordisk trenden som råder och all inspiration jag hittills fått från t ex Noma och bara genom att läsa massor av mattidningar och härliga receptböcker som kommer på löpande band
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.