Knäck äggen i en bunke och vispa ihop medgurkmeja, paprikapulver, bakpulver, salt och peppar. Det har kommit att bli en av mina favoriträtter att förbereda, för även vi som matbloggar blir trötta på att stå i köket, och då är det optimalt att ha en frittata i kylen som bara behöver skäras upp - den är nämligen lika god att äta kall (kanske till ochmed godare) som varm
Jag serverade det tillsammmans med mina hemmagjorda hamburgare och en vitlöksoch persiljesås. Att lyxa till tillbehören man äter till maten är värt så mycket ochmed enkla metoder och knappt nåt jobb får du dundergoda ugnsbakade potatisklyftor
Barnen är uppväxta med pesto och det finns så många olika slags maträtter man kan göra med pesto. Stek kyckling i en panna, pressa ner vitlökoch salta och peppra
Lägg över kasslern i formen med potatisen ochlöken. Servera med en god sallad. Strimla sendan löken i den storlek man vill ha, jag vill ha lite större bitar så jag delar den på hälften och sedan skivar den i bågar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.