Kikärtsbiffar medblomkålsmos. Till detta serverade jag grönt blomkålsmos och lite timjan. Stek på medelhög värme i en non-stick panna i lite olivolja, smör eller kokosfett (INTE kokosolja)
Det godaste blomkålsmoset jag någonsin ätit. Rostad vitlök går inte att jämföra med orostad. I med grädde, smör, riven parmesan, persilja, rostade vitlöken, salt och peppar
Lägg blomkålen i en microtålig skål med lock. Häll i grädden och på med locket. Mixa blomkålen med en stavmixer, klicka i lite smör och tillsätt eventuellt mer grädde
Koka blomkålen tills den är mjuk, häll av vattnet och mixa med stavmixer till önskad konsistens. Det är lätt att själv freestyla med egna kryddor och örter
Servera din goda tomatsallad tillsammans med uppskuren mozzarella, MUMS. Jag har verkligen blivit helt galen i kombinationen mozzarella, basilika och tomater
Till biffarna serverar vi ugnsrostade rotsaker och en kall sås med smak av basilika och vitlök. Om vi får vi säga det själv så tycker vi att det går ganska bra med vårt senaste projekt "mer färs i köket"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.