När man har räkor så vill man ju gärna göra en räkmacka med majonäs, ägg och räkor och eftersom jag inte äter vanligt bröd längre så blev det ju till att baka lchf bröd först
Servera soppan med de marinerade räkorna på toppen. Hacka lök och vitlök, fräs på medelvärme i smör. Riktigt god och de syrliga räkorna blev pricken över i
Fräs löken och vitlöken i smör i en stor panna med höga kanter. Rensa räkorna. Smaka av grytan med citronsaft, salt, vitpeppar och något krm cayennepeppar
Fräs detta i en stor stekpanna utan att det tar färg, i rikligt med smör. Häll över vitkålsblandningen i en ugnsfast form och toppa med riven ost, bestäm själv hur mycket
Blanda alla torra ingredienser separat och rör sedan ihop med äggsmeten. LCHF Kesobröd. 3 ägg125 g keso1 msk olja utan smak (vanlig eller kokos)4 msk mandelmjöl3 msk kokosmjöl1 msk fiberhusk2 tsk bakpulver 1 nypa saltSätt ugnen på 200 grader
Det bästa med heta räkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan med vitlök och chili och sedan kyla den
Allt det innehöll var smått galna mängder nötter och frön tillsammans med ägg och olivolja och ärligt talat lät det varken som om det skulle kunna hålla ihop, än mindre smaka gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.