Denna matiga cajunkryddade soppa, med bönor, majs och morötter, passade perfekt att äta som återhämtningsmat efter den tråkiga förkylning som vi nyligen dragits med här hemma
Dressa rucolanmed lite av dressingen. Det är viktigt med bra råvaror, speciellt köttet och olivoljan. Man kan få hjälp med utbankningen av köttet när man köper det över disk
Lägg tillbaka i kastrullen och mixa med örter, crème fraiche (eller majonnäs) ochparmesanost. Tillsätt rivet citronskal och smaka sedan av med pressad citron, salt och peppar
Smaka av med salt och peppar. Skala och dela lök och vitlök i mindre bitar. Soppan kan med fördel toppas med valfri svamp, ugnsrostade skivor av bacon eller blomkålsblad stekta i olivolja och flingsalt
Dela vitlöken i ett par delar och lägg ner den med. med lite vatten om den blir alltför tjock. Jag är ju Buzzador vilket innebär att jag ibland får hem nya produkter för att testa och blogga om, den här gången blev det extra lätt eftersom jag redan stått och vridit och vänt på Arlas syrade grädde – det låter liksom för intressant för att missa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.