Ella ville baka häromdan, det fick bli dessa blondies. Supergoda. Även enkla att göra. Snart är det midsommar och det har verkligen inte varit något strålande väder och ser inte ut att bli det heller
Lite ljus kanske, men väldigt krämig och god. 2 ägg2 dl socker1 msk vaniljsocker2 1/2 dl mjöl100 gr smör100 gr vit choklad2 dl björnbärVispa ägg och socker, smält smör och den vita chokladen
Nu har jag bakat mitt allra första recept av Roy Fares. Hans bok United States of Cakes står bland annat med på min bakboksönskelista, eller önskelistan till min födelsedag kanske som närmar sig med stormsteg, men tills jag har den i mina ägor får jag nöja med mig att baka recept ur den som finns publicerade på nätet
Mitt instagramflöde har översvämmats av hallonblondies från Roy Fares United state of cakes på senaste tiden och allas ser så förbaskat goda ut -tror det är en kaka och ett recept som känns väldigt somrigt och passande just nu
Nu är det högsäsong för körsbär. Jag älskar körsbär i alla dess former. Så jag blev så glad när mina föräldrar gav mig en stor burk med färska körsbär som de hade plockat
Blanda allt i en bålskål och skiva frukten och lägg i. Jo då, det stämmer att hon tar 33 cl läsk bara, för att den ska vara djävulsk men jag tar 1- 1,5 liter
blondies330 g vit choklad 160 g smör 220 g vetemjöl [3,75 dl] 10 g vaniljsocker [1 msk] 7 g salt [1 tsk] 165 g ägg, rumstempererade [3 st] 90 g strösocker [1 dl] 70 g vita chokladknappar (eller grovhackad choklad) 30 färska hallon
blondies330 g vit choklad 160 g smör 220 g vetemjöl [3,75 dl] 10 g vaniljsocker [1 msk] 7 g salt [1 tsk] 165 g ägg, rumstempererade [3 st] 90 g strösocker [1 dl] 70 g vita chokladknappar (eller grovhackad choklad) 30 färska hallon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.