♥ Cream cheese and blueberry frosting (färskost kräm) ♥. Samma recept använder jag till jordgubb-, blåbär- och smultronmousse, tänk bara på mängd socker till sötare eller surligare bär
Så galet gott och ett ganska roligt sätt att bjuda på också. Det här bjöd jag bland annat på igår när våra goda vänner var över på en fredagsöl med lite plock till
Kyl den över natten så den får stå till sig. Mannen var ute och fiskade kräftor i slutet på förra veckan så vi hade över några vänner på kräftor och till efterrätt hade jag gjort denna cheesecake med blåbär och vit choklad
Vill du ha lite tjockare sås så red av den med lite potatismjöl blandat i lie vatten. Vispa äggvitorna till ett hårt skum, bunken och visparna måste vara helt rena för att äggvitan ska tjockna
Tänk att krydda upp en frangipane med en nypa kanel och sedan fylla den med smörstekta äpplen. Jag kan inte sätt en mer passane beskrivning på dem mer än att det alltid är gott
Det kan vara lite klurigt att få till frostingen så att man får med alla färger i den när man spritsar, men jag har ett litet knep som jag tänkte dela med mig av
Vidare behöver man t-sprit till brännarna och så naturligtvis någonting att röka i den lilla låddan. Men nu svävar vi ut i det blå, det är ju inte Petters följe som ska bjudas på lax - det är ju ni
Det kommer att komma en paj med en mer traditionell vaniljkräm snart men det här sättet att göra krämen på tilltalade mig och överraskade på ett positivt sätt
Har ju lyckats bli förkyld igen så gör typ allt för att bli frisk. Tur att jag inte har så mycket jobb i veckan, så jag kanske hinner kurera mig här hemma en aning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.