Eller är det bara jag som upplever det så här. Riktigt mumsig och ett bra alternativ att kunna ta till i just sådana här situationer, eller om man har äggallergiker på besök
Lägg bitarna med snittytan uppåt på en bakpappersklädd plåt eller i bullformar av papper. Rulla ihop degen från långsidan och skär i 3 cm tjocka skivor – det ger ungefär 16 bitar
Och när vi ändå är inne på ämnet topping (smidig övergång) så kan vi väl prata lite om de här auberginskivorna som jag toppade med ungefär allt jag hittade i kylen
) Åt denna rätt (yes, antagligen långt efter igen men vad gör väl det) till lunch på stan för några veckor och jämförelsevis så tycker jag att min skapelse smakar riktigt bra
, som en före detta kollega brukade säga minst två gånger om dagen (det var väl kanske inte så många andra som brukade hålla med, och är det ingen annan som uppmuntrar en får man väl göra det själv)
Iofs blev det inte den vanliga träningen, utan istället testade jag på att springa HV's hinderbana. Nu finns det väl en halv uppsjö av vägar man kan springa den på, men jag körde ett varv som kändes logiskt
Familjen fick rester idag men (själv ska jag grilla korvspett) de såg inte ledsna ut över kotletter (som lagats till i ugnen och sedan legat i frysen )kokt potatis och en bönsallad
Fast det där var ju lite knasigt tänkt eftersom jag tycker att man borde äta extra goda saker varje dag, men det är ju inte varje dag jag gör efterrätt
Det spelar inte så stor roll vilken träning du kör, hur många måltider du äter eller vilket märke på proteinpulver du köper (och du måste verkligen inte använda proteinpulver, absolut inte)
Späd ev med lite mer vatten (och koncentrerad fond) om det blir snålt med vätska i grytan. Lite senare kom det i rotfrukter, bacon och steklök och helt plötsligt stod jag med en fusionerad rätt med influenser från Frankrike och Skåne
Dela degen i bollar och rulla sedan ut dessa till cirklar (som små pizzabottnar). Det var länge sedan. Tror det är en av min mans favoriter faktiskt så det är alltid bra när man ska ställa sig in
Till biffen fixar vi vår egen bea, den godaste vi någonsin smakat (receptet här), lite ugnsrostade rotfrukter på det, rött i glaset och så är vi i hamn
Pensla med grädde (eller mjölk om du föredrar det) och strö över pärlsocker. (Jodå, hon tvättade händerna innan men man kan ju inte alltid komma ihåg munnen också…)
Det är dags att gå till botten med hurdet ligger till och därför har jag gjort ett utförligt experiment samt en grundlig undersökning av havregrynssortimentet ute i butikerna
Fett är jag heller inte så restriktiv med, men väljer olivolja, rapsolja och avokadoolja. Jag tänkte att framöver försöka beskriva hur livet efter Dukan ter sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.