Det funkade bra (till en början) och jag blev riktigt hård men något jag inte riktigt reflekterade över då var att han drog ner mina kalorier till ett extremt låg intag och jag åt i stort sett inga kolhydrater eller något fett mot slutet av dieterna
Eller om det som vanligt då är en aning knepigt med det glutenfria mjölet. Blev väl inte riktigt som jag hade tänkt mig, eller snarare inte som jag hoppades
Fråga oss inte varför den heter gryta från södern, för det har vi ingen aning om alls. Men nu så har vi lyckats och det ser vi fram mot, vi vet ju vad som väntar
Jag marinerade och grillade hel fläskfilé som sedan fick vila lite innan den skivades upp. Ska som vanligt bli spännande när jag handlar på landet att se om det går att få tag på allt på listan eller om det blir aktuellt att improvisera
Eller rättare sagt, det enda kalla kaffe jag smakat är bortglömda rumstempererade slattar, det har inte varit så gott och det har fått mig att avstå från islatte och andra kalla kaffedrinkar
lite fetaost eller salladsost till servering. I det ursprungliga receptet, som jag hittade någonstans på nätet (kommer tyvärr inte ihåg vart), så stod det att man skulle ha i tre gånger så mycket hot sauce mot vad jag hade i
Middagen var inte så avancerad heller, men det tar alltid lite tid när man ska skära upp grönsaker. När vi skulle ha gäster i helgen så tänkte jag att jag skulle göra det lätt för mig eftersom vi skulle vara borta på dagen
Idag är det min lilla Mammas födelsedag, det ska firas. Ha i räkorna någon minut innan servering, Servera med pasta eller ri eller kanske på en god baugette
När vi lchf-are äter sallad är det väl sällan några blad isbergssallad och smaklös vintertomat. Det handlar istället om att äta smakrika och matiga grönsaker, gärna med en riktigt mättande dressing
Din heta majonnäs är redo att serveras som dipsås till friterad klyftpotatis eller skaldjur som kräftor, räkor, hummer eller krabba (med skaldjur kan du servera rostad bröd till)
Är det en bit pumpa. Är det en gul squash. Är det en säl. Nä, det är en citron, och det här råkar vara en riktigt fin linssoppa signerad Ann-Louise och hennes konstlärare från back in the days
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.