Borde ju passa utmärkt till en Pinot Noir, tänkte jag och mailade in receptet…. För ett par veckor sedan jag fick ett mail med en inbjudan till en matbloggstävling
Dryck som rekommenderas till är något vin av druvan Pinot Noir. Lite då och då under årens lopp så har vi gjort helstekt Kalkon och då gärna en stor Bjässe som denna på 6 kilo, blir supergott när man låter den vara i ugnen länge med stuffing i och massa tillbehör a'la American Style
Ofta rekommenderas viner gjorda på druvan Pinot Noir till anka,. Tänkte att jag skulle ta och dela med mig av receptet på anka med apelsinsås som vi hade som huvudrätt på nyårsafton, eftersom det skulle kunna passa bra att laga nu när det stundar trettondagshelg
I glaset en lätt och fruktig Pinot Noir eller en klassisk Bourgogne. Nu är det dags att plocka fram en lätt och fruktig Pinot Noir, varför inte en Bourgogne
- Även detta en Pinot Noir. Stoneleigh (16394) från Nya Zeeland är ett riktigt prisvärt vin av druvan Pinot Noir som visade sig passa alldeles utmärkt till denna rätt med asiatiska influenser
I glaset kan man välja en Chardonnay eller ett lite lättare rött, som t ex en Pinot Noir. Väljer man ett rött föredrar jag en Pinot Noir med sin lite syrliga, örtiga och bäriga smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.