Värm ugnen till 180°. Rör ihop smör, socker, havregryn, bovetemjöl och kryddan. När det ser grynigt ut knäcker du i ägget och rör lite till så att det blir en jämn smet
Här kommer, precis som lovat på FB, recept på bovetekakorna idag. Något som är väldigt gott till fikat är champagnete, finns både som grönt och svart te
(Plus de där bovetekakorna med ägg & vegansmör som inte ville komma med på bilden…)Efter en vända på gymmet med cykling, biceps och triceps var det lunchdags
5 st digestive med Plamil's ekologiska chokladkräm (kombinationen är grymt god, kan tänka mig att det är som när ni som tål både nötter och gluten har nutella på en macka, ungefär) samt 2 st bovetekakor (som riskaka fast på bovete) med paprikaröra och pesto ovanpå
) Supergoda mandel/bovetekakor, har redan nallat en hel del av degen. I min torkugn just nu. Torkat bovetecrunch och mandel, vaniljpulver mixas i matberedare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.