Hej och Glad Påsk på er såhär i efterhand. Hoppas att ni haft en fin helg. Dagarna har verkligen sprungit förbi här och gäster och familj har nästan avlöst varandra
e minut och luta den lätt så du med en sked kan ösa potatisarna med oljan och kryddorna. När vi var i Grekland åt vi en sån sjukt god klyftpotatis, ugnsbakade eller friterade, vet inte riktigt men dom var så in i bombens goda med riktigt krispig yta, smak av oregano, citron och ljuvlig olivolja
Klyfta potatisarna. 4 stora potatisar tvättade med skal. Ha en fin dag, kram kram ❤️ 4 stora potatisar. Att lyxa till tillbehören man äter till maten är värt så mycket och med enkla metoder och knappt nåt jobb får du dundergoda ugnsbakade potatisklyftor
Potatis och purjolökssoppa till middag idag. Idag ska vi äta den här goda potatis och purjolökssoppan till middag tillsammans med nybakad focaccia som vi doppar i olivolja med lite salt i
4 små kokta kalla potatisar. Ugn. 220 grader, eller 200 grader i varmluftsugn. Följ anvisningen på smördegs-förpackningen och låt den vila i ca 10 minuter i rumsvärme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.