Skär fläskfilén i skivor och svampen i klyftor. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Tvätta och klyfta potatisen, skala rotfrukternaoch skär dem i klyftor
Skär fläskfilén i skivor och svampen i klyftor. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Tvätta och klyfta potatisen, skala rotfrukternaoch skär dem i klyftor
Red såsen med redning till lagom tjocklek. Skiva rotfrukternaoch häll på olja, salt och peppar. Bryn fläskytterfilén i dill och rödlök, salta och peppra
Varsågod, en fläskfilé fylld med mozzarellaost. Mozzarellafylld fläskfilé. Ska jag använda sverigesvenskt-språk och skriva FLÄSKFILÉ i receptet eller ska jag köra med mitt eget modersmål, finlandssvenska, och använda GRISINNERFILÉ
Nu har värmen kommit även till oss i norr - ochmed den har lusten att grilla ökat. Jag skivade en fläskfiléoch lät den ligga i en vitlöksmarinad under några timmar
Smaka av med salt och ev lite vitpeppar. Blir såsen för tjock spär du med vattnet från svampen. Lägg den på en plåt och tryck till den ordentligt så den krossas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.