(jaghar tagit recept rakt av från Nilla's Kitchen, men bytte ut nyponskalmjöl mot durramjöl. “fiberHusk” från Lindroos eller “Psyllim” från Finax (finmalt pulver, ej hela frön)
Detta brödetharjag ju gjort flera gånger innan och är ett supergott bröd med frön eller nötter i. Igår blev det flera olika sorters bröd bakade som jag sen frös in
1. Blanda mjöl, havregryn bakpulver, socker och salt i en bunke. Skär smöret i bitar och blanda ner det. Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa
Jag får den här frågan väldigt ofta från tjejer som är frustrerade över att viktiminskningen går långsamt eller att de inte ser några resultat eller framsteg
Recept kommer från boken Juices, smoothies & sunshine foods, skriven av Maria Wirén. Rulla ihop degen från långsidan och skär i 3 cm tjocka skivor – det ger ungefär 16 bitar
Nu vet ni iallafall vad ni ska göra med överbliven grönkål. Igår kväll gjorde jag grönkålschips eftersom vi åkte iväg idag och den skulle blivit dålig tills vi kommer hem om ingen hade gjort något med den
Det känns väldigt roligt att jag i dag "vågade" testa detta franska projekt. Det har länge stått på min att-göra-lista att göra Makroner eller Macarons som de oxå heter
RAMLÖSA KVARN – VAD ÄR ETT PROFFSMJÖL. Till dessa bröden valde jag Rustique råg och vete. Men denna gång fick jag lite drivkraft från de nya mjöler jag fått testa från Ramlösa Kvarn
Familjens goda laxrecept, som både jag, min mamma och syrran brukar laga har varit försvunnet. Däremot återfanns det i ett worddokument med minnesanteckningar som jag sparat
Inatt sov jag äntligen ikapp allt jag förlorat i veckan, om man nu kan göra så. Veckan som gått har varit allt för hektisk, det är roliga saker blandat med måsten men det har gått för fort
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.