Fiberrikt grovt bröd som är enkelt att baka eftersom man bara blandar ihopingredienserna och låter degen jäsa en gång direktiformen som brödet ska gräddas i
Ett supergott alternativtill en kolhydratfattig kost eller bara för att det är gott. Mamma hade fått receptet på sitt jobb och testade det ikväll… Ilikeit
Naanbröd är ett indiskttunnbröd som bakas i en tandoorugn, men eftersom jag inte äger en sådan så bakar jag mina naan i en helt vanlig ugn, vilket går alldeles utmärkt
Sätt informeni nedre delen av ugnen i ca. Det här är det godaste brödet, enligtmig och minfamilj. Jag gör det ofta, och det bliralltidlika uppskattat av de som smakar på det
Vi gör ibland ett jättegott hårt bröd som är väldigt gott. Skär rutor och häll över liteflingsalt. Jag gjorde en sats i lördags och på söndag morgon hade vi tre stycken kvar
Man bakar dem lätt och behöver inte vara så noga med formen, bara charmigt om de är lite ojämna. Tillbröd är Manitoba Cream bra som gör brödetluftigt och Rustique som gör brödetsaftigt och smakrikt
Långpanna– klä långpannan med ett bakpapper, tryck ut degen jämnt över hela formen. Ett saftigtbröd fyllt med linfrön, solroskärnor, grovt rågmjöl och vetekli
Smörj en brödform och häll sedan i smeten. Finhackaaprikoser och valnötter. Blanda grahamsmjöl, linfrön, solrosfrön, salt, bikarbonat, pumpakärnor, aprikoser och valnötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.