Bröllopstårtor,. De ville ha en vit grund med vitt pärlmönster, champagnefärgat satinband och jutesnöre (som på tårtan till Emelie och Michael) Toppen skulle lämnas utan dekor då de hade egna brudpar att ställa ovanpå
Bröllopstårtor,. Nu var det ju första gången så höll mig till blommor och blad men kommer garanterat testa lite mer avancerade saker senare för det var väldigt roligt
Bröllopstårtor,. I helgen gifte sig ett par som är bekanta till mig, Stina och Johan. Det var lite svårt att få till de exakta nyanserna som i buketten men det blev tillräckligt likt och brudparet var nöjda
Och det här var den lilla som brudparet hade till frukost. Den minsta var till brudparets frukost och de andra 3 skulle köket kunna skära upp innan och då fick varje gäst en liten ros
Samma helg som jag gjorde denna Doptårtan hade jag alltså hela 8 tårtbottnar i kylskåpet samtidigt, (bild på det finns att se på min Facebook sida) eftersom jag dessutom gjorde dessa Bröllopstårtortill Stephanie som jag levererade till vackra Dömle Herrgård. Hur som helst så hade bruden ett kort på hur hon ville ha tårtan men hon hade en egen caketopper samt så skulle den stora tårtan stå på en stor trästubbe som tårtfat, dock har jag efter 8 dagar ännu inte hört något från henne och inte fått någon bild heller så ni får nöja er med mina där jag tillfälligt ställde på en annan caketopper. Och i tillägg ville hon ha en liten 4 bitars glutenfri tårta i samma stil som huvudtårtan. Vet inte exakt hur lång dessa bröllopstårtor tog att göra men sammanlagt ca 30 timmar
Men när jag väl skulle täcka tårtan så var den Sugarpaste jag valde att använda extremt oelastisk och så svår att jobba med att tiden försvann för att måla allt jag hade tänkt, så jag höll mig till att göra formade blad som såg ut lite som på bilden i stället för att måla på dem
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Riktigt gott var det och om jag ska skryta lite så blev en toppenmiddag med helt fantastiskt kött som stektes till perfekt temperatur, väldigt lyckat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.