Pirogerna passar lika braatt servera varma som kalla. Ansa och skär svampen i mindre bitar. Krydda med salt och peppar och rör i lätt creme fraiche och soja
Så ända in i hoppsan god, och jag har haft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka. Spritsa så att strängarna går parallellt längs med plåtens långsida
Jag serverade den med björnbär, men det går ju såklart lika bra med hallon, blåbär eller jordgubbar. I alla fall så måååste ni testa att göra den här chokladterrinen med mörk, ljus och vit choklad, jag lovar att den inte är så avancerad att göra som den ser ut att vara
Och det här är verkligen ett sådant, du snor ihop den på två röda, bara en sådan sak är det stort gilla på, den smakar gudomlig och du kan använda den till hur många rätter som helst, behöver jag säga att jag gör den här tomatsåsen ofta
Ett bra tips när man komponerar en lunch eller middag är att tänka att den gärna kan innehålla grönsaker/frukt, kolhydrater, protein och hälsosamma fetter
Och så stöter jag på detta recept, smakar precis som jag vill att de skall smaka. Det är ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi
Riktigt god måste jag säg och till råga på allt, enkel. enkelt,. Solen har stekt på som bara den i helgen och när sötsuget slog till i denna hälsosamma period slog vi istället till på nyttig kiwiglass
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1vatten. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Börja med att riva blomkålshuvudet och löken, stek detta sedan i rikligt med smör. Dags att damma av ett gammalt recept som jag gjorde i början utav min kostomläggning, nämligen risotto med räkor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.