Igår blötlade jag bovete och linfrön vilket fick ligga över natten. Orginalinlägget En bra start på dagen – Bovetegröt med linfrön hittar du på Hälsa som livsstil
Det gick bra ändå, med att gå igenom hemsidan alltså, fast precis som jag misstänkt, klarade vi inte av att koppla upp Macen till Internet, trots att det fanns en hotspot på cafeet där vi satt
Igår blötlade jag bovete och linfrön vilket fick ligga över natten. Det hade inte nödvändigtvis behövt vara ett problem att äta ensidigt och återkommande om jag hade känt att jag mådde bra av att äta på detta vis, men det gör jag inte
BRA START PÅ DAGEN. Måndagar är långt ifrån allas favoritdag. Och några skeda musli… Med detta i magen står du dig bra oavsett vad måndagen har att erbjuda
Lördag och lite smått och gott på G hos oss. Självklart blir det ett pass i ishallen nu på förmiddagen, sen i kväll ska det lagas fläskfilé med bla rostade tomater
Den här degen rörde jag ihop igår kväll när jag var färdig med disken efter middagen. En bra start på dagen är viktig, och idag börjar jag dagen med en frukost med nybakat bröd – det är riktigt härligt
Senast igår läste jag i UNT om en undersökning som konstaterar att människor som regelbundet ett par gånger i veckan äter choklad och kakao får färre hjärtinfarkter, lägre blodtryck och spänstigare blodkärl
Du kan bjuda den både till fest och vardags. DAGENS RECEPT 15-02-08KINESISK BIFF MED LÖKNågot mer snabblagat, aptitretande och bekvämt än kinesisk biff med lök kan man knappast tänka sig. Från Nya Mästerkocken 1985 Du kan bjuda den både till fest och vardags
När den svalt är det dags för glasyren. Hörde rykten om att det skulle bli dåligt väder i helgen…passade på att direkt på morgonen ta hand om lite tvätt och slänga ihop en mjuk kaka att njuta av under regnets timmar
DAGENS RECEPT 14-10-11CHOKLADTÅRTA MED BANANERNågon gång emellanåt är det skönt att glömma allt vad kalorier heter och njuta av en riktigt smaskig tårta
1 gurka. 1 tsk salt. 1 msk citronsaft. 2 msk olja. Svartpeppar. Chiliflakes. Riv gurkan på rivjärnets grövsta. sida eller använd en grönsakssvarv om du har
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.